Home » Energiecoach

Energiecoaches

Via onderstaand aanvraagformulier kun je een keukentafelgesprek met een energiecoach aanvragen. Tijdens het gesprek wordt duidelijk wat je energieverbruik is en wordt bekeken welke maatregelen kunnen worden genomen om om jouw verbruik te verminderen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu! Na het gesprek krijg je een samenvatting van de mogelijke maatregelen toegestuurd.

Energiecoaches zijn geïnteresseerde mede-inwoners met kennis van de buurten in Lansingerland, die het leuk vinden om zich in te zetten voor de energietransitie in onze gemeente. Al onze energiecoaches hebben een training gevolgd en zijn uitgerust met alle hulpmiddelen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Corona
Wij mogen bij de inwoners thuis onze keukentafelgesprekken voeren. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften. Wij geven geen hand, houden anderhalve meter afstand, wassen regelmatig onze handen en gebruiken alleen onze eigen materialen.
Liever een online gesprek? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wil je ook zo’n adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanvraagformulier Energiecoach

  • Invullen als je gebeld wilt worden
    Indien bekend, graag invullen
    Indien bekend, graag invullen
    Indien bekend, graag invullen
    Indien bekend, graag invullen
De Energiecoaches

Meer dan 100 aanvragen in 2021

In 2021 vroegen meer dan 100 personen een keukentafelgesprek met een Energiecoach aan. Jan Lous, de 100e aanvrager, werd door wethouder Jan Willem van den Beukel in de bloemetjes gezet en ontving een SpeedComfort.

Lees meer:
Nieuws Gemeente Lansingerland