Home » Energiecoach

Energiecoaches

Via onderstaand aanvraagformulier kun je een keukentafelgesprek met een energiecoach aanvragen. Tijdens het gesprek wordt duidelijk wat je energieverbruik is en wordt bekeken welke maatregelen kunnen worden genomen om om jouw verbruik te verminderen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu! Na het gesprek krijg je een samenvatting van de mogelijke maatregelen toegestuurd.

Energiecoaches zijn geïnteresseerde mede-inwoners met kennis van de buurten in Lansingerland, die het leuk vinden om zich in te zetten voor de energietransitie in onze gemeente. Al onze energiecoaches hebben een training gevolgd en zijn uitgerust met alle hulpmiddelen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Als het buiten koud genoeg is (± 15 graden verschil tussen binnen en buiten) kan er met een warmtecamera gekeken worden naar eventuele warmtelekken. Geef bij de opmerkingen aan als je hier interesse in hebt.

Wil je ook zo’n (gratis!) keukentafelgesprek? Vul dan onderstaand formulier in. Het is op dit moment erg druk, dus het kan even duren voordat het gesprek kan worden ingepland.

Aanvraag Energiecoach

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Maak een keuze*
Maak een keuze*

Indien bekend, graag invullen

Mogen wij nog wat aan je vragen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Meer dan 100 aanvragen in 2021

In 2021 vroegen meer dan 100 personen een keukentafelgesprek met een Energiecoach aan. Jan Lous, de 100e aanvrager, werd door wethouder Jan Willem van den Beukel in de bloemetjes gezet en ontving een SpeedComfort.

Lees meer:
Nieuws Gemeente Lansingerland
Artikel De Heraut
Artikel Hart van Lansingerland